Odpowiedz

Opłata za kartę

Witam. Dziś zapłaciłem karta 350 zł a w Ing online piszą tak" Do 28.10.2022 zapłać kartami jeszcze 231,38 PLN, a nie pobierzemy opłaty 7,00 PLN w dniu 28.11.2022". Dlaczego tak jest skoro po zapłaceniu więcej niż 300 zł karta opłata nie powinna być pobrana. Czy chodzi o to że trzeba zapłacić 300 zbliżeniowo, bo nie rozumiem.

Odpowiedz
0 Lajków
marcin0091
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
04-10-2022
Wiadomość 1 z 3 (6 349 wyświetleń)

Re: Opłata za kartę

To nie muszą być tylko płatności zbliżeniowo. W tę sumę wliczamy wszystkie transakcje bezgotówkowe kartą - tradycyjne z włożeniem karty do terminala, zbliżeniowo i w internecie.

Dzisiaj dane o tej kwocie powinny się zaktualizować w Moim ING. Prosimy o sprawdzenie. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
799
173
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (6 309 wyświetleń)

Re.: Opłata za kartę

Jak ci zejdzie blokada, czyli pieniądze zostaną faktycznie pobrane z konta na podstawie dyspozycji od operatora karty, wtedy kwota transakcji zostanie włączona do sumy płatności wykonanych kartą w danym okresie rozliczeniowym.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 3 z 3 (6 026 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Konieczność ponownej aktywacji aplikacji

U mnie wystąpiła ta sama sytuacja co u AleKre1995. Otwierając aplikację z rana wszystko było w porządku, jednak kolejnym razem - około 10:45 pojawił się widok "Aktywuj aplikację lub załóż konto bankow

...

30-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

A czy jest szansa zobaczyć obecną "ścieżkę rozwoju" aplikacji? kiedy nawet na kilka miesięcy do przodu można było zobaczyć co przed nami. 

Kto obecnie jest menadzerem spełeności? da się to jakoś reani

...

29-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

Na ten moment nie planujemy zmian w tym zakresie, natomiast przekazałam Twoją sugestię do specjalistów 😊

29-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy