12-11-2018 01:37
Dzień dobry,
obecnie przebywam na terenie Stanów Zjednoczonych. Posiadam kartę debetową VISA z rachunkiem walutowym w USD oraz aktywowałem pakiet darmowych wypłat z bankomatów. Chcąc wypłacić gotówkę z bankomatu zauważyłem, że bankomat banku z którego chce skorzystać, chce naliczyć sobie prowizje za wypłatę. I w zależności od banku raz jest to 2,5 USD a raz 4 USD. Chciałbym się zapytać czy są jakieś konkretne banki z którymi ING współpracuje aby wypłacić gotówkę bez dodatkowej prowizji? Czy to może z powodu tego że posiadam kartę VISA zamiast MASTERCARD ?
12-11-2018 23:30
Jeśli wykupiłeś pakiet darmowych wypłat działa on na całym świecie. Jest on dostępny tylko dla karty Visa zbliżeniowej. Sprawdź proszę, czy podczas wypłaty bankomat nie pyta Cię o dodatkowe przewalutowanie. Może to być powodem dodatkowych prowizji.
Czy nie łatwiej po prostu udostępnić tę funkcjonalność zamiast tak bez sensu kombinować? Przypominam, że bank ING pracuje nad tym zagadnieniem już ponad 6 lat. Wygląda to trochę tak, jakby w dziale IT
... 28-12-2024Mając ciemny motyw w telefonie Xiaomi, to wyskakuje ciemny motyw i w appce. A ja np. chciałabym mieć jasny w ING i nie mogę tej opcji znaleźć, także o.
27-12-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
1 | |
1 | |
1 |