Odpowiedz

Wpłata środków na konto oszczędnościowe we wpłatomacie

[ Edytowane ]

Witam,

Posiadam w ING Banku Śląskim podstawowe konto Direct oraz konto Oszczędnościowe OKO. Czy jest możliwość dokonać wpłaty pieniędzy za pomocą karty Visa za pomocą wpłatomatu od razu na konto oszczędnościowe.

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Odpowiedz
0 Lajków
tofik
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
04-11-2018
Wiadomość 1 z 2 (6 271 wyświetleń)

Re: Wpłata środków na konto oszczędnościowe we wpłatomacie

tofik za pomocą karty do konta osobistego nie wpłacisz gotówki we wpłatomacie na konto oszczędnościowe. Jest jednak jedno rozwiązanie - wpłata za pomocą kodu BLIK. 
Możesz w ustawieniach usługi BLIK powiązać ją z swoim kontem oszczędnościowym. Dzięki temu podczas wpłaty pieniądze trafią od razu na konto oszczędnościowe.
Więcej informacji znajdziesz tutaj. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1158
226
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (6 214 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Opóźnienie w decyzji - krótka ścieżka Easy Hipo

W tej sprawie skontaktuj się proszę z doradcą, u którego składałeś wniosek.

08-10-2026
Pytanie o status wniosku po wczorajszym terminie decyzji

Dzień dobry, wczoraj miałem mieć wydaną decyzję finansową. Proszę o informację po moim numerze PESEL, czy analityk finansowy zakończył już analizę moich dochodów z działalności gospodarczej i czy reko

...

07-10-2026
Opóźnienie w decyzji - krótka ścieżka Easy Hipo

Dzień dobry, złożyłem wniosek o kredyt hipoteczny krótką ścieżką online (Easy Hipo). Mimo uproszczonego procesu czas oczekiwania bardzo się przedłuża, a bank nie wydał jeszcze żadnej decyzji finansowe

...

08-10-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy