13-02-2017 21:12
14-02-2017 21:20
Wskazany termin realizacji reklamacji wynika z przepisów reklamacyjnych. Realizacja reklamacji to 30 dni, w szczególnie uzasadnionych przypadkach może być przedłużony do 60 dni. W trakcie przyjęcia dyspozycj reklamacji wskazujemy zatem termin maksymalny, wynikający z przepisów prawa. Realizujemy je bez zbędnej zwłoki, po otrzymaniu informacji zwrotnej od operatorów urzadzeń podajemy decyzję rozpatrzenia reklamacji.
15-02-2017 18:52
17-02-2017 19:11
17-02-2017 20:59
Rozumiemy, że taka sytuacja może powodować niedogodności. Jednak przez nasze forum nie możemy sprawdzić szczegółów Twojej sprawy. Prosimy napisz do nas przez bankowość internetową (Wiadomości).
17-02-2017 21:54
12-03-2017 18:00
Wstyd i żenada. Minął miesiąc. Czekam na moje pieniądzę ponad miesiąc. Mam nadzieję, że jutro wraz z odpowiedzią na reklamację ING od razu przeleje pieniądze a nie dostanę tylko komunikatu o rozpatrzeniu reklamacji. Żałosne że przez tyle czasu celowo wstrzymywane sa moje środki. Dział reklamacji w ING nie istnieje. Można dzwonić, składać kolejne prośby o przyspieszenie a odzewu ze strony nie ma żadnego.
Żadnego telefonu, żadego powiadomienia na ING on-line.
Euronet twierdzi, że bankomaty sa rozliczane co 7 dni czyli od ponad 3 tygodni moje pieniądze są przywłaszczone bądź przez Euronet bądź przez ING.
Przez miesiąc runęła cała moja dotyczhasowa dobra opinia o ING.
Po prostu żałosne - na etapie pozyskiwania Klienta wygląda wszystko pięknie. Kiedy przychodzi do reklamacji bank ma podejście w stylu "czekaj Frajerze".
13-03-2017 20:06
Przykro mi, że musisz tak długo czekać na rozpatrzenie Twojego zgłoszenia. Czy otrzymałeś już odpowiedź?
Nie mogę zalogować się do aplikacji banku. Po wejściu na stronę logowania, przez pewien czas widać kółko ładowania, a po chwili biała strona.
W konsoli jest błąd jak w załączniku. Próbowałem w oknie in
... 05-02-2025Tak z ciekawości - po co w wielu miejscach na Waszej stronie www pojawiła się podkreślona czcionka?
Moim zdaniem wygląda to okropnie. W pierwszej chwili myślałem, że się Wam style do końca nie wczytały
... 04-02-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
4 | |
1 | |
1 | |
1 |