Odpowiedz

Spłata karty kredytowej kredytem konsolidacyjnym - nadpłata

Wit@m

Uruchomiłem kredyt konsolidacyjny. Min miał spłacić zobowiązania z karty kredytowej w ING Banku. Po wypłacie kredytu karta została automatycznie spłacona i zablokowana. Poblem w tym iż limit na karcie był wykorzystany w połowie a kredyt konsolidacyjny spłacił ją z automatu w całości efektem czego mam ponad 50% nadpłatę na karcie, karta jest zablokowana i nie mam dostępu do tych środków. Okres kończy się 27 każdego miesiąca.

Kiedy w takim przypadku otrzymam zwort nadpłaty ?

Odpowiedz
0 Lajków
QbaMail
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
23
0
19-08-2016
Wiadomość 1 z 3 (4 430 wyświetleń)

Re.: Spłata karty kredytowej kredytem konsolidacyjnym - nadpłata

Prosimy w tej sytuacji o kontakt telefoniczny pod numerem 32 357 00 12 lub wizytę w oddziale. Przyjmiemy dyspozycję przeksięgowania pieniędzy.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
KamilaC
Moderator
Moderator icon
185
71
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (4 381 wyświetleń)

Re.: Spłata karty kredytowej kredytem konsolidacyjnym - nadpłata

Wit@m

Wizyta w oddziale banku - nadpłacone środki zostaną przeksięgowane na moje konto po zakończeniu bieżącego cyklu rozliczeniowego ( 27 ).

Dziękuję bardzo za informację.

Odpowiedz
0 Lajków
QbaMail
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
23
0
19-08-2016
Wiadomość 3 z 3 (4 337 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Inne dane przelewu niż właściciela konta

I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?

23-11-2024
Re.: Problem z założeniem konta.

Zależy mi na wyjaśnieniu sytuacji, jednak w tym miejscu nie mamy podglądu do danych w systemie i danych naszych klientów.
Przykro mi, że syn ma kłopot z kontem. Jeśli było zapisane zgłoszenie w tej spr...

22-11-2024
Inne dane przelewu niż właściciela konta

Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz

...

23-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy