31-12-2017 00:12
Dzień dobry,
mój problem polega na tym, że nie mogę używać mojej karty zbliżeniowej za granicą.
Myślałem na początku, że muszę mieć konto walutowe połączone z tą kartę, ale gdy to zrobiłem okazało się, że wciąż nie mogę korzystać z mojej karty. Zawsze dostaję informację zwrotną - brak środków na koncie.
Zmieniłem już limity transakcyjne (miałem ustawione na 0), a mimo tego dalej nie mogę robić zakupów z kartą :c
01-01-2018 06:33
Jeżeli masz ustawione właściwe limity na płatności za granicą i masz pieniądze na koncie, to musielibyśmy zobaczyć kartę i odrzucone transakcje. Proszę, zadzwoń do nas 32 357 00 12. Sprawdzimy Twoją sytuację.
Dziękujemy za wszystkie informacje. Przekazaliśmy je do odpowiedniego zespołu.
09-07-2026Aplikacja na iPadzie przy próbie aktywacji wymaga loginu a następnie PESELU. Po wpisaniu tego drugiego bez żadnego komunikatu crashuje. iPad 11, aktualny iOS, różne sieci WiFi. Znany błąd?
08-07-2026Dodam również, że czasami płatność zbliżeniowa BLIK w ogóle nie jest możliwa u mnie. Wydaje mi się, że zależne jest to od terminala obsługującego płatność. Przykładowo płacąc w Biedronce po przyłożeni
... 09-07-2026