01-01-2018 21:49
Dobry wieczór, mam pytanie ile trwa przelew z karty kredytowej wydanej przez ing na konto direct ing? Oraz ile trwa na ten sam rachunek z karty wydanej przez inny bank?
02-01-2018 22:26
Jeżeli zlecisz przelew z karty kredytowej do godz.20.00 od poniedziałku do soboty, pieniądze udostępnimy na Twoim koncie w ING Banku w czasie rzeczywistym.
Gdy przelew zlecisz po tej godzinie lub w niedziele i święta, pieniądze udostępnimy następnego dnia roboczego.
Maksymalny czas przekazania pieniędzy pomiędzy kontami w różnych bankach to dwa dni robocze. Z reguły jednak dzieje się to szybciej (tego samego dnia lub następnego dnia roboczego). Czas ten zależy od godziny wysłania przelewu.
Jakiś czas temu zmieniłem telefon na Huawei. Okazało się, że nie mogę aktywować płatności telefonem . z czego wcześniej korzystałem bez problemu na telefonie Honor i Oppo. Po wielu próbach udałem się
... 16-02-2025ING jako bank chwalę, za komunikację, relatywnie dobry UI,
ale z minusów to zazwyczaj ostrzegam przed tym maskowanie.
Rozumiem, że dla większości ludzi to jest dobry dodatkowy mechanizm bezpieczeństwa
... 16-02-2025Witam, Wczoraj dodałem nowy telefon do aplikacji Moje ING, otrzymałem SMS-a, że ze względów bezpieczeństwa moje bankowość internetowa została zablokowana. Próbowałem ją odblokować, ale pojawiał się bł
... 14-02-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
4 | |
1 | |
1 | |
1 |