01-01-2018 21:49
Dobry wieczór, mam pytanie ile trwa przelew z karty kredytowej wydanej przez ing na konto direct ing? Oraz ile trwa na ten sam rachunek z karty wydanej przez inny bank?
02-01-2018 22:26
Jeżeli zlecisz przelew z karty kredytowej do godz.20.00 od poniedziałku do soboty, pieniądze udostępnimy na Twoim koncie w ING Banku w czasie rzeczywistym.
Gdy przelew zlecisz po tej godzinie lub w niedziele i święta, pieniądze udostępnimy następnego dnia roboczego.
Maksymalny czas przekazania pieniędzy pomiędzy kontami w różnych bankach to dwa dni robocze. Z reguły jednak dzieje się to szybciej (tego samego dnia lub następnego dnia roboczego). Czas ten zależy od godziny wysłania przelewu.
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 3 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 |