20-04-2019 15:43
Ponownie chciałem skorzystać z promocji na kk i ponownie okazuje się że jako właściciel firemki mam gorzej niż moi pracownicy (gdym oczywiście ich miał)
Nie ma znaczenia fakt że bank ma moją pełną historię wpływów i wydatków, przelewy do zus i us, że mam ulokowane dość duże sumy przez platormę ing, z założenia jestem niewiarygodny i muszę donosić jakieś dokumenty. Jednocześnie na koncie firmowym sam ing oferuje mi kk bez dokumentów i zaświadczeń. Gdzie tu logika ? Jak to się to ma hasła Liczą się ludzie ? Bo mi konsultant odpowiedział że takie są procedury
21-04-2019 12:20 | Edytowano: 21-04-2019 12:20
W przypadku, gdy wnioskujesz o produkty kredytowe, na każdym etapie możemy poprosić Cię o dodatkowe dokumenty, które potwierdzą Twój dochód. Niezależnie od tego, czy na konto w naszym banku wpływa Twoje wynagrodzenie, czy prowadzisz konto dla firmy. Przykro mi, że odebrałeś naszą prośbę o dodatkowe dokumenty w ten sposób. Zachęcam Cię do dostarczenia ich i skorzystania z naszej oferty oraz promocji.
22-04-2019 15:24
Tak rozumiem że bank może poprosić o dodatkowe dokumenty niemniej widze przycisk Tak chce kartę bez dokumentów i zaświadczeń oceniam prawdopodobieństwo na dość nikłe. Taki przycisk nie wyświetla się każdemu tylko tym którzy spełnili odpowiednie warunki. Zresztą miałem wiele kart i większość brałem w takiej uproszczonej procedurze
Natomiast chciałem w sumie zwrócić uwagę 2 rzeczy
- na koncie firmowym oferujecie mi kartę i nie wymagacie dokumentów czyli rozumiem że ocena biznesu jest pozytywna a jako klientowi indywidualnemu chcecie żebym donosił jakieś dokumenty firmowe
- tracicie prowizje bo końcu docenię citi że utrzymuje mi kk dożywotnie bezpłatnie mimo braku transakcji
23-04-2019 21:13
Dziękuję za Twoje spostrzeżenia. Zwrócimy na to uwagę.
Czy nie łatwiej po prostu udostępnić tę funkcjonalność zamiast tak bez sensu kombinować? Przypominam, że bank ING pracuje nad tym zagadnieniem już ponad 6 lat. Wygląda to trochę tak, jakby w dziale IT
... 28-12-2024Mając ciemny motyw w telefonie Xiaomi, to wyskakuje ciemny motyw i w appce. A ja np. chciałabym mieć jasny w ING i nie mogę tej opcji znaleźć, także o.
27-12-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
1 | |
1 | |
1 |