21-06-2018 16:37
czy jest szansa na zmianę żeby dla osób które mają kk nie musiały spełniać wymogów tranksacyjnych żeby debetówka była za 0 zł ?
Druga bezsensowna sprawa to właśnie otworzyłem konto firmowe do której musiałem wziać debetówkę i którą zamknę jak ją tylko dostanę bo po pierwsze nie mam tylu wydatków na firme po drugie nie zamierzam pilnować na wszystkich kartach czy/ile brakuje mi transakcji żeby karty była za 0
22-06-2018 16:43
Przekazaliśmy Twoją opinię/prośbę do odpowiedniego działu. Dziękujemy
05-07-2018 18:40
zamknąłem juz kartę, ale chociaż pani w oddziale mówiła że nie będzie żadnym opłat mam podejrzenie że system naliczy za niewykonanie transkacji i wtedy jeszcze szybciej zamknę to konto niż je otworzyłem
07-07-2018 06:33
rikitiki Jeśli zamknąłeś kartę w pierwszym okresie rozliczeniowym, nie naliczymy za nią opłaty. Gdy zauważysz, że na Twoim koncie firmowym pojawiła się jednak jakaś opłata za kartę, zgłoś to nam. Możesz wysłać do nas w tym temacie wiadomość w Moim ING. Każde zgłoszenie rozpatrujemy indywidualnie.
Czy ING planuje do swojej księgowości zaimplementować model działalności nierejestrowanej?
17-11-2024Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |