Odpowiedz

karta kredytowa

Czy mogę zamknąć karte kredytową i spłacać nadal kwote minimalna? Jakie oe sa opłaty za karte
Odpowiedz
0 Lajków
ananimowy
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
69
0
20-01-2019
Wiadomość 1 z 2 (3 378 wyświetleń)

Re: karta kredytowa

Kartę możesz zamknąć w każdym momencie trwania umowy. Warunkiem do jej zamknięcia jest jej całkowite spłacenie. Jeżeli chcesz porozmawiać na temat możliwości jakie masz do spłaty tej karty, to zapraszam do kontaktu z nami. Możesz napisać do nas na czacie w Moim ING, zadzwonić na infolinię 32 357 00 69 lub odwiedzić w oddziale, 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Były moderator
Były moderator icon
345
67
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (3 349 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Prezent urodzinowy

Dziękuję za życzenia i prezent urodzinowy. Inne banki (to nie reklama, bo nie podaję nazw) dają lokatę na wyższy procent. ING daje gify i piosenki. Ale się uśmiałem :-D

14-04-2026
Bankomat Jasienica

Naprawdę INg zeszło na psy, jeden bankomat (były dwa, ale komuś przeszkadzało) powolne oprogramowanie, ciągle awarie, brak możliwości wpłaty albo wypłaty. Kolejki codziennie od dwóch lat. Wstyd.

14-04-2026
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

Chciałbym napisać, że integracja s KSeF NIE JEST substytutem wycofanych paczek przelewów. Integracja pomaga co najwyżej z fakturami kosztowymi, ale nadal trzeba się męczyć ręcznie z wypłatami, przelew

...

14-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy