Odpowiedz

karta kredytowa

Czy mogę zamknąć karte kredytową i spłacać nadal kwote minimalna? Jakie oe sa opłaty za karte
Odpowiedz
0 Lajków
ananimowy
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
69
0
20-01-2019
Wiadomość 1 z 2 (2 672 wyświetleń)

Re: karta kredytowa

Kartę możesz zamknąć w każdym momencie trwania umowy. Warunkiem do jej zamknięcia jest jej całkowite spłacenie. Jeżeli chcesz porozmawiać na temat możliwości jakie masz do spłaty tej karty, to zapraszam do kontaktu z nami. Możesz napisać do nas na czacie w Moim ING, zadzwonić na infolinię 32 357 00 69 lub odwiedzić w oddziale, 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
340
65
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 643 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: IKE - więcej niż jeden fundusz

Dziękuję za odpowiedź, chyba działa, bo spróbowałem. Ale jest to bardzo nieintuicyjne rozwiązanie. Pod tym samym przyciskiem jest otwarcie IKZE (etc.).  Sugeruje to więc, że otwieramy nowy produkt, a

...

07-01-2025
Druga transza kredytu hipotecznego

Witam, 2 stycznia złożyłem dyspozycje wypłaty drugiej ostatniej transzy kredytu. Wiem że trwa to maksymalnie 10 dni roboczych, ale może macie jakieś doświadczenia że dosłaliście wypłatę szybciej? Ile

...

07-01-2025
Re.: Pusta strona logowania w Chrome

Ok, u mnie pomogło w Chrome wyczyszczenie plików cookie również dla strony mojeing.pl

07-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy