15-08-2018 10:47
Witam.
Konto i karta zostały zamknięte w momencie zwrotu pieniądze ze sklepu internetowego.
Jezeli zwrotie nie został odrzucony i nie dotarł do nadawcy, czy moze bank znalezc ten prelew zgodnie z numerem ARN?
* In credit card transactions, the ARN is a unique number assigned to a transaction when it goes from the merchant's bank (acquiring Bank) through to the card scheme at the cardholder's bank (Issuer). The ARN can be used to track a payment orrefund.
Mam pisemna odpowiedź ze sklepu internetowego i z systemu płatności, że pieniądze zostały wysłane i nie wróciły.
18-08-2018 14:16
Jeśli zwrot został zrobiony na zamkniętą kartę i konto, pieniądze zwrócimy do nadawcy. W tej sytuacji sklep musi skontaktować się ze swoim bankiem.
18-08-2018 17:17
Napisałem, że pieniądze nie wróciły. Zadałem pytanie, na które nie odpowiedziałeś.
Mam pisemna odpowiedź ze sklepu internetowego i z systemu płatności, że pieniądze zostały wysłane i nie wróciły.
Czy moze ING bank znalezc ten prelew zgodnie z numerem ARN?
20-08-2018 14:10
chernigov Możemy prześledzić informację o zwrocie.
W tym celu potrzebujemy dodatkowych danych, tj.:
- imię i nazwisko,
- 4 pierwsze i 4 ostatnie cyfry karty,
- numer ARN,
- kwota zwrotu,
- nadawca zwrotu.
Abyśmy mogli to sprawdzić, wyślij do nas wiadomość w Moim ING.
Gdy nie masz już dostępu do usługi, skontaktuj się z naszą infolinią reklamacyjną - 32 357 00 62.
Specjaliści pracują w dni robocze od 8:00 do 19:00.
21-08-2018 10:05
Dziękuję. Już wysłałem oficjalny list ze wszystkimi danymi do centralnego oddziału banku.
Nowa oferta Platynowej Karty Kredytowej
Od 24 września obowiązuje nowa oferta KK Platynowej. Klienci którzy podpisali umowę przed tą datą, korzystają z karty na dotychczasowych warunkach ale jeśli np.
Jeśli nie zapłacisz przynajmniej minimalnej kwoty do daty wskazanej w zestawieniu transakcji - możemy tymczasowo zablokować kartę. Gdy wpłacisz zaległą kwotę, odblokujemy kartę najpóźniej w kolejnym d
... 05-01-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
1 | |
1 | |
1 |