Odpowiedz

Zmiana konta PLN do karty VISA.

Witam serdecznie,

Posiadam w waszym banku trzy rachunki PLN i niestety przy dodawaniu karty VISA musiałem najzwyczajniej przeoczyć, że karta jest zamawiana nie do tego rachunku PLN co być powinna.

W związku z tym czy jest możliwość zmiany numeru konta dla tej karty? Albo podłączenie jej do innego rachunku PLN?

W systemie samemu nie da się tego zrobic, ale czy w odziale można? Podpisując stosowny aneks do umowy o kartę?

Bardzo mi na tym zależy.

Pozdrawiam,

Szymon

Odpowiedz
0 Lajków
SkyFox
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
5
6
19-08-2018
Wiadomość 1 z 2 (6 676 wyświetleń)

Re: Zmiana konta PLN do karty VISA.

Kartę wydajemy do konkretnego rachunku. Nie możemy dla niej zmienić numeru konta lub podłączyć do innego konta w złotówkach.
Jeśli chciałbyś mieć kartę Visa do innego konta, możesz ją zamówić:
- w Moje ING w zakładce Moje finanse/Konta. W tym miejscu zaznacz konto, do którego chciałbyś mieć kartę. W szczegółach odszukasz opcję „Zamów kartę”,
- w oddziale.
Nową kartę wyślemy na Twój adres korespondencyjny do 8 dni roboczych.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
546
122
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (6 641 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: karta kredytowa a doładowanie Revolut

Hej, czy próbowałeś tej taktyki?
Udało się czy były problemy przy doładowaniu?
Jeśli się udało, to jaka karta i jaka kwota?

18-12-2024
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy