Odpowiedz

Zmiana wizerunku karty

Witam,
za dwa miesiące moja karta traci ważność a chciałabym zmienić jej wizerunek. Czy jeśli zmienię go teraz to odnowiona przyjdzie z nowym wizerunkiem czy standardowym?
Odpowiedz
0 Lajków
Aatelov
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
16-11-2018
Wiadomość 1 z 2 (7 558 wyświetleń)

Re: Zmiana wizerunku karty

[ Edytowane ]

Na dwa miesiące przed utratą ważności obecnej karty nie będziesz miała opcji zmiany wizerunku w Moim ING.

Możesz poczekać aż otrzymasz odnowioną kartę. Po jej aktywacji zmienisz wizerunek karty w Moje ING – Moje finanse – Karta – Zmień wizerunek (za zmianę wizerunku pobieramy 15 zł. Jeżeli masz konto Direct 13-26 lat lub konto Mobi, to za pierwszą zmianę nie pobieramy opłaty). Jak zaakceptujemy Twój wizerunek, to nową kartę wyślemy do 8 dni roboczych listem zwykłym na Twój adres do korespondencji. W trakcie oczekiwania na kartę będziesz mogła korzystać z obecnej karty. Po aktywacji karty z nowym wizerunkiem zamkniemy dotychczasową kartę.

Możesz również zamknąć obecną kartę w naszym oddziale. Wtedy w Moim ING – Oferta ING – Karty i płatności telefonem – Karty do konta i przedpłacone – Moja Karta ING zamówisz kartę ze swoim wizerunkiem. Jak zaakceptujemy Twój wizerunek, to nową kartę również wyślemy do 8 dni roboczych listem zwykłym. W czasie oczekiwania na nową kartę będziesz mogła korzystać z kodów BLIK.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
650
122
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (7 528 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Re.: Limit zadłużenia

Skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Specjaliści z tego zakresu są dostępni w dni robocze od 8:00 do 16:00. Dostępne opcje w tej sytuacji możemy sprawdzić również pod numerem 32 357 00 77 w dn

...

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy