16-11-2018 10:54
17-11-2018 10:21 | Edytowano: 17-11-2018 10:23
Na dwa miesiące przed utratą ważności obecnej karty nie będziesz miała opcji zmiany wizerunku w Moim ING.
Możesz poczekać aż otrzymasz odnowioną kartę. Po jej aktywacji zmienisz wizerunek karty w Moje ING – Moje finanse – Karta – Zmień wizerunek (za zmianę wizerunku pobieramy 15 zł. Jeżeli masz konto Direct 13-26 lat lub konto Mobi, to za pierwszą zmianę nie pobieramy opłaty). Jak zaakceptujemy Twój wizerunek, to nową kartę wyślemy do 8 dni roboczych listem zwykłym na Twój adres do korespondencji. W trakcie oczekiwania na kartę będziesz mogła korzystać z obecnej karty. Po aktywacji karty z nowym wizerunkiem zamkniemy dotychczasową kartę.
Możesz również zamknąć obecną kartę w naszym oddziale. Wtedy w Moim ING – Oferta ING – Karty i płatności telefonem – Karty do konta i przedpłacone – Moja Karta ING zamówisz kartę ze swoim wizerunkiem. Jak zaakceptujemy Twój wizerunek, to nową kartę również wyślemy do 8 dni roboczych listem zwykłym. W czasie oczekiwania na nową kartę będziesz mogła korzystać z kodów BLIK.
Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?
Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki
... 11-03-2026Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po
... 11-03-2026Dzień dobry,
Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy
... 11-03-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 4 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |