- Subskrybuj źródło RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Przyklej wątek Wątek u bieżącego użytkownika
- Zakładka
- Subskrybuj
- Strona dopasowana do drukarki
Zmiana wizerunku karty
16-11-2018 10:54
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
za dwa miesiące moja karta traci ważność a chciałabym zmienić jej wizerunek. Czy jeśli zmienię go teraz to odnowiona przyjdzie z nowym wizerunkiem czy standardowym?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
17-11-2018 10:21 | Edytowano: 17-11-2018 10:23
Re: Zmiana wizerunku karty
[ Edytowane ]- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Na dwa miesiące przed utratą ważności obecnej karty nie będziesz miała opcji zmiany wizerunku w Moim ING.
Możesz poczekać aż otrzymasz odnowioną kartę. Po jej aktywacji zmienisz wizerunek karty w Moje ING – Moje finanse – Karta – Zmień wizerunek (za zmianę wizerunku pobieramy 15 zł. Jeżeli masz konto Direct 13-26 lat lub konto Mobi, to za pierwszą zmianę nie pobieramy opłaty). Jak zaakceptujemy Twój wizerunek, to nową kartę wyślemy do 8 dni roboczych listem zwykłym na Twój adres do korespondencji. W trakcie oczekiwania na kartę będziesz mogła korzystać z obecnej karty. Po aktywacji karty z nowym wizerunkiem zamkniemy dotychczasową kartę.
Możesz również zamknąć obecną kartę w naszym oddziale. Wtedy w Moim ING – Oferta ING – Karty i płatności telefonem – Karty do konta i przedpłacone – Moja Karta ING zamówisz kartę ze swoim wizerunkiem. Jak zaakceptujemy Twój wizerunek, to nową kartę również wyślemy do 8 dni roboczych listem zwykłym. W czasie oczekiwania na nową kartę będziesz mogła korzystać z kodów BLIK.
-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj