Odpowiedz

Zmiana w lokalizacji nr karty i danych użytkownika

Mam kartę debetową jednego z konkurencyjnych banków. I zauważyłem jedną rzecz, która w mojej ocenie warto by wprowadzić w ING. Numer karty wrwz z danymi klienta znajduje się na jej odwrocie, co podnosi bezpieczeństwo (przypomnę sprawy jednego z polityków oraz jednego z celebrytów, gdzie panowie zamieścili zdjęcia na których jest widoczny numer karty), a po drugie - wygląda to estetyczniej Emotikon: Mrugający
Odpowiedz
0 Lajków
Mitchris
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
161
73
05-11-2015
Wiadomość 1 z 3 (4 790 wyświetleń)

Re: Zmiana w lokalizacji nr karty i danych użytkownika

Dziękujemy za sugestię - zapisaliśmy ją Emotikon: Szczęśliwy 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1121
224
07-06-2017
Wiadomość 2 z 3 (4 787 wyświetleń)

Re: Zmiana w lokalizacji nr karty i danych użytkownika

[ Edytowane ]
Nie za co Emotikon: Mrugający Mile widziana informacja zwrotna w tej sprawie Emotikon: Mrugający
Mitchris
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
161
73
05-11-2015
Wiadomość 3 z 3 (4 779 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Usluga platnosci za parkowanie w Gdyni nie działa

Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo

...

23-03-2025
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Mnie też odrzuca transakcje w Google Pay. Ten bank to porażka ostatnio. Ciągle jakieś kłopoty

23-03-2025
Nowa karta i Google Pay

Wszystko zaczęło się od wymiany karty ze względu na datę ważności starej... Za każdym razem, gdy próbuje dodać nową kartę do Google Pay po kilku godzinach dostaje SMS, że rzekomo została usunięta. Co

...

23-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy