Odpowiedz

Miesięczna opłata za kartę Visa Debit

Dzień dobry,

Posiadam jedną kartę debetową, za którą pobierana jest opłata 10zł miesięcznie.
Dzisiaj zalogowałam się do banku przez aplikację mobilną i zauważyłam komunikat "do 28.11.2023 zapłać jeszcze 300zł a nie pobierzemy opłaty 20zł w dniu 28.12.2023".
Obok jest komunikat, że za poprzedni okres rozliczeniowy (październik) nie będzie opłaty.

Skąd kwota 20zł? Sprawdzałam aktualną tabelę opłat, miesięczna opłata nadal wynosi 10zł.

Mam jeszcze jedną kartę wirtualną, ale od niej nie jest pobierana miesięczna opłata.
Odpowiedz
0 Lajków
Kasia58
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
08-06-2020
Wiadomość 1 z 3 (5 399 wyświetleń)

Re: Miesięczna opłata za kartę Visa Debit

Dzień dobry,

tak, opłata miesięczna za kartę to 10 zł. Borykamy się obecnie z kłopotem, który dotyczy błędnie prezentowanej opłaty. Nie martw się, proszę, pracujemy nad tym. Przepraszamy za niedogodności.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
SebastianM
Były moderator
Były moderator icon
132
21
03-03-2023
Wiadomość 2 z 3 (5 395 wyświetleń)

Re: Miesięczna opłata za kartę Visa Debit

Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź!
Miłego dnia Emotikon: Szczęśliwy
Odpowiedz
0 Lajków
Kasia58
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
08-06-2020
Wiadomość 3 z 3 (5 385 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: nowy system bankowosci internetowej

Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl

...

06-12-2025
Re: Re.: Blokada konta przez brak oświadczenia

Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I

...

06-12-2025
Re: Re.: Blokada konta przez brak oświadczenia

Trafiłem na ten temat w  "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia.  Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz

...

06-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy