Odpowiedz

Zastrzeżona karta i brak mozliwosci wyrobienia nowej karty

Witam mam problem zastrzegłem kartę i nie mogę wyrobić nowej aplikacja nie pozwala mi jej zrobić piszę że nie przysługuje mi więcej jak jedna karta Visa a ja karty nie mam chyba że tą zastrzeżoną która już nie działa proszę pomóżcie
Odpowiedz
0 Lajków
Koornelus
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
08-08-2022
Wiadomość 1 z 2 (5 347 wyświetleń)

Re: Zastrzeżona karta i brak mozliwosci wyrobienia nowej karty

Standardowo w miejsce zastrzeżonej karty jest możliwość zamówienia nowej. Ta opcja nie pojawia się, jeśli karta została tylko zablokowana czasowo. 
Jeśli nie odnajdujesz tej opcji, to zadzwoń do nas pod numer 32 357 00 69. Sprawdzimy to na Twoim koncie. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1158
226
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (5 301 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: easy hipo uzupełnienie

W tej sprawie prosimy skontaktuj się z doradcą z którym składałaś wniosek

03-10-2026
Re: Płatność kartą wirtualną visa odrzucona

Skontaktuj się, proszę, z naszymi specjalistami na czacie w Moim ING (po zalogowaniu) bądź na infolinii, pod numerem 32 357 00 12. Tam specjaliści będą mogli sprawdzić powód odrzucenia płatności. 

02-10-2026
easy hipo uzupełnienie

Dzień dobry. Kompletny zestaw dokumentów do złożenia wniosku o kredyt hipoteczny (Easy Hipo) złożyliśmy u doradcy 28.08. Doradca obiecał, ze zewnętrzny operat szacunkowy będzie gotowy do 7 dni, zajęło

...

03-10-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy