Odpowiedz

Wymiana karty?

Część. Ostatnio rozmagnetyzowala mi się karta i nie mogę płacić zblizeniowo...  Posiadam kartę z własną grafiką i chciałabym dokonać wymiany, aby znowu móc płacić zbliżeniowo bez wsuwania i używania pinu. Na forach i w Internecie piszą, że aby zamówić nową kartę trzeba zastrzec obecną I ponownie zamówić w aplikacji bankowej. Gdy szukałam opcji z zastrzeżeniem weszłam  w profil > moje finanse > karty, płatności... > VISA zbliżeniowa  i tam znalazłam opcje wymień kartę, gdzie pisze, że obecną będzie jeszcze działać do czasu otrzymania nowej. Jak klikam przejdź dalej to nie pisze nic na temat własnej grafiki, więc zastanawia mnie czy wymieniona karta dostanie taką samą grafikę jak obecną czy domyślą?

Odpowiedz
0 Lajków
Iza02
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
14-08-2024
Wiadomość 1 z 2 (2 745 wyświetleń)

Re.: Wymiana karty?

[ Edytowane ]

Tak, wyślemy kartę z taką samą grafiką. Przy wymianie nie będzie opłaty. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1096
218
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (2 698 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Priority Pass - limit wejść

Dzień dobry, 

mam pytanie o program Priority Pass do karty kredytowej - Platynowej Mastercard.

Gdy zakładałem kartę wejścia dla posiadacza karty były nielimitowane, a wejścia dla gościa kosztowało 32 US

...

04-01-2025
Karta kredytowa

Proszę o pomoc. Pracodawca spóźnia się z wypłatą i dlatego spłacę kartę kredytową z opóźnieniem 1 dniowym. Co w takiej sytuacji? Pozdrawiam serdecznie

03-01-2025
Re.: Pusta strona logowania w Chrome

Dzień dobry,

mam ten sam problem, wpisuje dane logowania i strona ING kręci kółko i nie odpala się, to się zaczęło dziać gdy raz wyczyściłem ciasteczka.

Teraz nie pomaga żadne czyszczenie ciasteczek, t

...

03-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy