18-07-2023 08:59
Dzień dobry,
mam pytanie o program Priority Pass do karty kredytowej - Platynowej Mastercard.
Czy jeśli do mojej karty zostanie wydana karta dodatkowa (dla drugiej osoby), to oboje otrzymamy karty Priority Pass? Czy Priority Pass jest wydawa tylko do karty głównej?
Pozdrawiam
19-07-2023 09:32
Imienną kartę Priority Pass wydajemy bezpłatnie dla posiadacza Platynowej karty kredytowej Mastercard i karty dodatkowej, czyli każdy z Was otrzymuje własną kartę Priority Pass
aplikacja mobilna nie chce zrobić zdjęcia dowodu przy zakładaniu konta. Po przycisku dalej po paru chwilach jest zwykly ekran smartfona a po przełączeniu na aplikację jest znowu wszystko od początku,
... 23-04-2026Mam następujący problem podczas zakładania konta w aplikacji. Gdy mam zrobić zdjęcie tyłu dowodu, mogę trzymać go bardzo długo pod różnym kątem i w różnym świetle, ale aplikacja nie chce zrobić zdjęci
... 23-04-2026Tutaj nie możemy odnieść się do tej sytuacji. Mogą to sprawdzić nasi specjaliści hipoteczni, gdy potwierdzą dane w systemie. Zapraszamy do kontaktu z nami na czacie w Moim ING lub pod numerem 32 357 0
... 22-04-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 4 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |