Odpowiedz

Rezygnacja z karty a naliczenie należności

Witam, 60 dni temu zrezygnowałem z karty kredytowej spłacając wszystkie swoje należności. Produkt od razu zniknął z mojej aplikacji ING. Miesiąc temu otrzymałem zaświadczenie w placówce potwierdzające złożona dyspozycje zamknięcia karty. Jednakże chcąc otrzymać ostateczne potwierdzenie zamknięcia karty (po60dniach) konsultantka poinformowała mnie ze naliczone zostały (odsetki??) w wysokości 3 zł i nie mogę zamknąć karty. Z jakiego tytułu mogła być naliczona ta opłata skoro jednoznacznie zostałem informowany ze po 2 miesiącach karta zostanie zamknięta? Czy mogę zamknąć ja w trybie  natychmiastowym?

Odpowiedz
0 Lajków
Amwdowi
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
13-06-2023
Wiadomość 1 z 2 (3 830 wyświetleń)

Re.: Rezygnacja z karty a naliczenie należności

Nieaktualne
Odpowiedz
0 Lajków
Amwdowi
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
13-06-2023
Wiadomość 2 z 2 (3 763 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Prezent urodzinowy

Dziękuję za życzenia i prezent urodzinowy. Inne banki (to nie reklama, bo nie podaję nazw) dają lokatę na wyższy procent. ING daje gify i piosenki. Ale się uśmiałem :-D

14-04-2026
Bankomat Jasienica

Naprawdę INg zeszło na psy, jeden bankomat (były dwa, ale komuś przeszkadzało) powolne oprogramowanie, ciągle awarie, brak możliwości wpłaty albo wypłaty. Kolejki codziennie od dwóch lat. Wstyd.

14-04-2026
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

Chciałbym napisać, że integracja s KSeF NIE JEST substytutem wycofanych paczek przelewów. Integracja pomaga co najwyżej z fakturami kosztowymi, ale nadal trzeba się męczyć ręcznie z wypłatami, przelew

...

14-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy