Odpowiedz

Priority Pass dla karty dodatkowej

Dzień dobry, 

mam pytanie o program Priority Pass do karty kredytowej - Platynowej Mastercard.

Czy jeśli do mojej karty zostanie wydana karta dodatkowa (dla drugiej osoby), to oboje otrzymamy karty Priority Pass? Czy Priority Pass jest wydawa tylko do karty głównej?

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
tkk
tkk
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
7
0
04-01-2019
Wiadomość 1 z 2 (2 704 wyświetleń)

Re: Priority Pass dla karty dodatkowej

Imienną kartę Priority Pass wydajemy bezpłatnie dla posiadacza Platynowej karty kredytowej Mastercard i karty dodatkowej, czyli każdy z Was otrzymuje własną kartę Priority Pass

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
788
172
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 638 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

@DominikaW:

Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne. 

To chyba będz

...

18-11-2024
Rangi w społeczności

Dzień dobry, jestem tutaj nowa Emotikon: Szczęśliwy i nieco pogubiona Emotikon: Mrugający Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,

...

18-11-2024
Re.: ING Księgowość - Działalność nierejestrowana

Obecnie usługi ING Księgowość dedykowane są wyłącznie dla działalności rejestrowanych, jednak analizujemy taką możliwość.

18-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy