Odpowiedz

Priority Pass dla karty dodatkowej

Dzień dobry, 

mam pytanie o program Priority Pass do karty kredytowej - Platynowej Mastercard.

Czy jeśli do mojej karty zostanie wydana karta dodatkowa (dla drugiej osoby), to oboje otrzymamy karty Priority Pass? Czy Priority Pass jest wydawa tylko do karty głównej?

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
tkk
tkk
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
9
0
04-01-2019
Wiadomość 1 z 2 (3 965 wyświetleń)

Re: Priority Pass dla karty dodatkowej

Imienną kartę Priority Pass wydajemy bezpłatnie dla posiadacza Platynowej karty kredytowej Mastercard i karty dodatkowej, czyli każdy z Was otrzymuje własną kartę Priority Pass

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
808
176
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (3 899 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Koniec okresu stałej stopy

Zachęcamy do kontaktu z naszymi specjalistami hipotecznymi w tej sprawie. Na spotkanie możesz umówić się za pomocą naszej strony www.ing.pl/kontakt lub na czacie w Moje ING, po zalogowaniu. 

27-02-2026
Czasy procesowania w formacie Easy hipo

Witam, 

Nigdzie nie mogę znaleźć czasów procesowania kredytu hipotecznego w formule Easy Hipo. Ile aktualnie czasu po złożeniu wniosku trzeba czekać na decyzję? I ile kolejne kroki mogą zająć czasu?

26-02-2026
Koniec okresu stałej stopy

Za niecały rok kończy mi się pierwszy okres na stałej stopie oprocentowania. Mam pytanie. Czy ktoś z państwa w ostatnim czasie otrzymał propozycje na następny okres na stałą stopę procentowa. Jeśli ta

...

27-02-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy