Odpowiedz

Podwyżki wypłat z bankomatów

Drożeją wypłaty z bankomatów

"Jeżeli chodzi o pozostałe zmiany zapowiedziane przez ING na listopad, warto zwrócić uwagę na podwyżkę opłaty za podjęcie gotówki z bankomatu innego niż ING i Planet Cash dla użytkowników karty VisaZbliżeniowa. Teraz płaci się za to 2,50 zł, a od listopada będzie to kosztowało dwa razy więcej, a więc 5 zł. Dotyczy to m.in. użytkowników rachunków Konto z Lwem Direct oraz Mobi."

źródło Cashless

Zabrali Euronety i człowiek musi szukać Planet Cash (których nadal mało)

Teraz za wypłatę chcą zabierać 5zł!!!

Dlaczego inne banki dalej ściągają 2,5zł (np Mbank) a ING nie może?

Dlaczego w ING nie można mieć wypłat darmowych Blikiem jak to ma miejsce w mBanku?

Dla mnie to jest absurd

Odpowiedz
0 Lajków
viggen
Główny rachmistrz II
Główny rachmistrz II icon
351
54
03-02-2016
Wiadomość 1 z 2 (3 598 wyświetleń)

Re: Podwyżki wypłat z bankomatów

Zmieniamy TOiP, gdyż zmienia się prawo i warunki rynkowe. Wchodzą w życie nowe rozporządzenia europejskie oraz wzrasta przeciętne miesięczne wynagrodzenie w sektorze przedsiębiorstw. Reakcją na te zmiany są przygotowane przez nas modyfikacje. W dalszym ciągu masz jednak bezpłatne wypłaty gotówki z bankomatów ING i sieci Planet. Również z tych urządzeń możesz korzystać darmowo z BLIKa. Raz w miesiącu rozliczeniowym masz również bezpłatną wypłatę z obcego bankomatu. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
344
67
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (3 501 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Ogromny problem - jedna osoba w reprezentacji przy dwuosobowym schemacie akceptacji

Dzień dobry, czy udało się rozwiązać powyższy problem? I jeżeli tak to w jaki sposób, ponieważ mierze się dokładnie z tym samym problemem, jestem całkowicie zablokowany jeżeli chodzi o wysyłanie przel...

10-03-2025
Re.: Problem z zaciągnięciem kredytu gotówkowego

Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja. Tutaj nie możemy sprawdzić Twojego wniosku i odnieść się do jego szczegółów. Jeśli złożyłeś reklamację w tej sprawie, to odpowie na nią analityk kredytowy -

...

10-03-2025
Składanie wniosków - wygaszanie oraz blokowanie ekranu

Cześć, 

Chciałbym poruszyć dziś temat usypiającego się ekranu podczas składania np. wniosku kredytowego. 

Podczas składania takowego wniosku, po zaledwie 10-15 sekundach ekran się przyciemnia, po czym

...

10-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy