Odpowiedz

Płatność kartą w USD

Witam

Czy jest możliość jeśli posiadam rachunek w USD zapłacenia kartą VISA bądź MAESTRO do walut (bo z tego co wyczytałem tylko w EURO można) za zakupy za granicą tzn. na intrnetowej stronie właśnie w USD ??

Den
Den
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
1
26-11-2015
Wiadomość 1 z 2 (7 852 wyświetleń)

Re.: Płatność kartą w USD

[ Edytowane ]

ING Bank Śląski nie wydaje kart do rachunku ROR w USD, nie ma też możliwości chwilowego 'przepięcia' którejś z wymienionych kart do tego konta. Płatności możesz dokonać za pomocą karty Visa Zbliżeniowa (lub jakiejkolwiek innej, która umożliwia płatności internetowe), a przeliczenie z USD nastąpi po kursie organizacji płatniczej.

DietmarW
Były moderator
Były moderator icon
29
10
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (7 756 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Nadpłata kredytu, skrócenie okresu jak to zrobić

Cześć,

moja rata kapitałowa wynosi 1000 zł i  taką kwotą zrobiłam nadpłatę w aplikacji. Chciałabym skrócić okres kredytowania, a z automatu zmniejszło mi ratę. 

Czy aby to zrobić to należy wejść w apce

...

21-07-2026
Re: Zauwafne urządzenia przy autoryzacji kluczem U2F / 2FA

1. Takie rozwiązanie działa w aplikacji mobilnej, tam użytkownik może zdecydować, czy chce używać klucza u2f przy każdym logowaniu
2. Jeśli klucz jest dodany do aplikacji mobilnej, to poprosimy o niego

...

21-07-2026
Re: Błąd aktywacji aplikacji na iPad

Dziękujemy za przekazane informacje. Obecnie nie mamy możliwości przeanalizowania logów aplikacji, ponieważ proces aktywacji nie został zakończony. Na podstawie przekazanych informacji wynika, że prob

...

21-07-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy