26-11-2015 20:42
Witam
Czy jest możliość jeśli posiadam rachunek w USD zapłacenia kartą VISA bądź MAESTRO do walut (bo z tego co wyczytałem tylko w EURO można) za zakupy za granicą tzn. na intrnetowej stronie właśnie w USD ??
27-11-2015
18:40
– ostatnio edytowany
18-12-2015
08:42
przez
AgnieszkaBin
ING Bank Śląski nie wydaje kart do rachunku ROR w USD, nie ma też możliwości chwilowego 'przepięcia' którejś z wymienionych kart do tego konta. Płatności możesz dokonać za pomocą karty Visa Zbliżeniowa (lub jakiejkolwiek innej, która umożliwia płatności internetowe), a przeliczenie z USD nastąpi po kursie organizacji płatniczej.
Cześć,
moja rata kapitałowa wynosi 1000 zł i taką kwotą zrobiłam nadpłatę w aplikacji. Chciałabym skrócić okres kredytowania, a z automatu zmniejszło mi ratę.
Czy aby to zrobić to należy wejść w apce
... 21-07-20261. Takie rozwiązanie działa w aplikacji mobilnej, tam użytkownik może zdecydować, czy chce używać klucza u2f przy każdym logowaniu
2. Jeśli klucz jest dodany do aplikacji mobilnej, to poprosimy o niego
Dziękujemy za przekazane informacje. Obecnie nie mamy możliwości przeanalizowania logów aplikacji, ponieważ proces aktywacji nie został zakończony. Na podstawie przekazanych informacji wynika, że prob
... 21-07-2026