01-09-2018 11:55
Witam, szybkie pytanie, dlaczego moje saldo jest obciążoną kwotą za prowadzenie karty VB kiedy karta nie jest aktywna? Odkąd ją otrzymałem ani razu jej nie użyłem i nie aktywowałem jej
02-09-2018 10:17
Opłatę 7 zł za kartę Visa Business pobieramy, jeśli w danym miesiącu kalendarzowym nie zapłacisz nią łącznie, co najmniej 300 zł (lub ponad 500 zł w przypadku konta Zysk i Zysk+). Opłatę pobieramy ostatniego dnia kolejnego miesiąca. Jeżeli karty nie aktywowałeś i z niej nie korzystałeś to, dlatego pobraliśmy za nią opłatę.
02-09-2018 21:25
Gdybym dostał ją za darmo to wporzadku natomiast zapłaciłem za jej wyrobienie 10 czy 15 zł i do mnie nalezy decyzja czy jestem gotów aktywować ją i używaći ponosić koszty.
To czysta kradzież
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024