Odpowiedz
Opcje
- Subskrybuj źródło RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Przyklej wątek Wątek u bieżącego użytkownika
- Zakładka
- Subskrybuj
- Strona dopasowana do drukarki
Problem wypłaty gotówki w Indonezji
18-11-2018 16:50
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam.
Przebywam aktualnie w Indonezji, niestety nie mogę wypłacić pieniędzy w żadnym bankomacie (obsługującym kartę Visa która posiadam) oraz nie mogę płacić kartą. Limity transakcyjne ustawione na 500 zł dziennej wypłaty gotówki za granicą. Pieniędze które chciałem wypłacić zostały zablokowane na koncie jednak nie zostały wypłacone przez żaden bankomat. Proszę o pomoc co może być przyczyną. Serdecznie pozdrawiam
Przebywam aktualnie w Indonezji, niestety nie mogę wypłacić pieniędzy w żadnym bankomacie (obsługującym kartę Visa która posiadam) oraz nie mogę płacić kartą. Limity transakcyjne ustawione na 500 zł dziennej wypłaty gotówki za granicą. Pieniędze które chciałem wypłacić zostały zablokowane na koncie jednak nie zostały wypłacone przez żaden bankomat. Proszę o pomoc co może być przyczyną. Serdecznie pozdrawiam
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
18-11-2018 16:56
Re: Problem wypłaty gotówki w Indonezji
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@Rak37 Niestety tutaj nie sprawdzimy sytuacji na Twoim koncie. Zadzwoń do nas pod numer +48 32 357 00 69
lub jutro po godzinie 8.00 zaloguj się na czata w Moim ING - specjalista sprawdzi od razu co się dzieje.
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 2
(2 650 wyświetleń)