Odpowiedz

Nieudana autoryzacja i ściągnięcie pięniędzy z konta

Zapłaciłem w dwóch różnych miejscach kartą płatniczą. Obie transakcje odbyły się na innych terminalach i z innym oprogramowaniem. Przy pierwszej próbie pojawił się błąd autoryzacji - co mam potwierdzone wydrukiem (PIN był na pewno prawidłowy) Koleje podanie PIN  - płatność przechodzi. Jakie było moje zdziwienie gdy na rachunku pojawiły się podwójne blokady. Ale to jeszcze nic po paru dniach jedna z blokad znikła - razem z pieniędzmi z konta. Pierwsza płatność zeszła dwa razy. Druga płatność też zeszła, ale wciąż jest druga blokada. Przy próbie zgłoszenia reklamacji telefonicznie zostałem poinformowany że reklamacje mogę zgłosić poprzez aplikacje i wysłanie wiadomości..Po kilku dniach wciąż brak reakcji.Czekam tylko aż kolejna blokada się rozliczy i pieniądze wyparują.

Nie wiem kto Wam piszę oprogramowanie i je testuje, ale pieniądze przestają być u Was bezpieczne! Tak dalej a wszyscy klienci od Was odejdą.

Odpowiedz
0 Lajków
Robson76
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
15-03-2018
Wiadomość 1 z 2 (4 040 wyświetleń)

Re: Nieudana autoryzacja i ściągnięcie pięniędzy z konta

Przykro mi, że taka sytuacja Cię spotkała. Na wiadomości staramy się odpowiedzieć jak najszybciej jest to możliwe. Prosimy o cierpliwość.
Jeśli zależy Ci na czasie, prosimy o kontakt z infolinią - 32/357 00 69. Sprawdzimy jak możemy pomóc. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
177
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (3 946 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: karta kredytowa a doładowanie Revolut

Hej, czy próbowałeś tej taktyki?
Udało się czy były problemy przy doładowaniu?
Jeśli się udało, to jaka karta i jaka kwota?

18-12-2024
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy