Odpowiedz

Re.: 'Mastercard w telefonie "

[ Edytowane ]

@SDSS Karta może działać za granicą. Głównie będzie to zależało od danego punktu handlowo-usługowego. Za płatności bezgotówkowe nie pobierzemy dodatkowej prowizji.

Walutą rozliczeniową tej karty jest EUR. Jeżeli zrobisz transakcje w innej walucie niż PLN lub EUR, to będziesz mieć do czynienia z podwójnym przewalutowaniem. Z waluty transakcji po kursie organizacji płatniczej na Euro, a potem z EUR na PLN po kursie banku. W tym przypadku bierzemy pod uwagę kurs z dnia roboczego przed rozliczeniem transakcji.

Jeżeli zrobisz transakcję w EUR, przeliczymy ją bezpośrednio na PLN. W tej sytuacji bierzemy pod uwagę kurs banku z dnia roboczego przed rozliczeniem transakcji.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
673
135
12-04-2017
Wiadomość 21 z 25 (10 200 wyświetleń)

Czyli wszędzie tam gdzie działa płatność zblizeniowa zadziała?
Odpowiedz
0 Lajków
SDSS
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
26-07-2017
Wiadomość 22 z 25 (10 186 wyświetleń)

[ Edytowane ]

@SDSS Zgadza się jak również powodzenie płatności może zależeć od tego czy dany punkt honoruje karty płatnicze Mastercard.

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
673
135
12-04-2017
Wiadomość 23 z 25 (10 181 wyświetleń)

jak zrezygnować z mastercard w telefonie? wystarczy ją zatrzec w ING online czy trzeba fatygować się do oddziału?

Odpowiedz
0 Lajków
guren
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
41
3
08-04-2017
Wiadomość 24 z 25 (8 886 wyświetleń)

Re: Re.: 'Mastercard w telefonie "

Jeżeli chcesz zamknąć kartę Mastercard w telefonie, to możesz ją zastrzec w Moje ING. Zastrzeżenie tej karty jest równoznaczne z jej zamknięciem.

-----------------
MonikaC
Moderator
Moderator icon
686
125
04-09-2015
Wiadomość 25 z 25 (8 810 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Podpisanie umowy kredytowej po odstąpieniu od poprzedniej

W tej sprawie skontaktuj się z naszymi specjalistami hipotecznymi pod numerem 32 357 00 57 lub na czacie po zalogowaniu do Mojego ING w dni robocze od 8:00 do 18:00.

10-08-2026
Rodzice polecają

Chciałbym że ktoś podzielić się swoim kodem" rodzice polecają"..  chciałabym założyć konto dla trójki dzieci no i jeśli ktoś ma to prosiłabym jeśli to nie problem

10-08-2026
Re: promocja Mobili zyskują-nie zalicza płatności kartą

Konto zostało założone 21 maja ,karta przyszła dopiero 29 maja wiec nie wiem czy oni licza do końca maja jako jeden miesiąc czy od 21 maja do 21 czerwca - miesiąc od 22 czerwca do 22 lipca drugi miesi

...

09-08-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy