Odpowiedz

Karta wielowalutowa do konta a osoba poniżej 18 roku życia

[ Edytowane ]

Dzień dobry, czy są jakieś rozsądne powody - poza koniecznością opłaty za drugą kartę, żeby dla osób małoletnich (13-17 lat), które mają ROR w PLN i w innej walucie np. EUR nie można było utworzyć posiadanej karty jako wielowalutowej. Jeśli taka osoba może mieć dwa RORy, może wykonywać na nich wszystkie transakcje, co więcej może korzystać z kantoru (informacja ze strony), to jaki jest sens, że nie może mieć karty wielowalutowej? Może jednak na to pozwolić, szczególnie jak są wakacje i taka funkcjonalność to podstawa.

Odpowiedz
0 Lajków
poktam
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
15
10
12-11-2023
Wiadomość 1 z 5 (2 007 wyświetleń)

Re.: Karta wielowalutowa do konta a osoba poniżej 18 roku życia

Udostępniamy możliwość podłączenia konta walutowego do karty Visa wydanej do konta Mobi 13-17. Wymagana jest zgoda rodzica na zarządzanie kartą Visa zbliżeniowa.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
181
37
02-09-2021
Wiadomość 2 z 5 (1 969 wyświetleń)

Dziękuję za odpowiedź, właśnie zauważyłem w aplikacji w sekcji Co nowego informację, że ING udostępnia kartę wielowalutowa dla nastolatków, ale nadal na stronie w ofercie jest informacja, że nastolatki nie mogą korzystać z tego rozwiązania. Więc jest niespójność. Co więcej w placówce ostatnio mi też powiedziano, że nie ma takiej opcji.

Tak przy okazji, mam pytanie, czy ta funkcjonalność już jest dostępna, czy jest wdrażania i będzie dopiero dostępna?

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
poktam
Doradca z ambicjami II
15
10
12-11-2023
Wiadomość 3 z 5 (1 942 wyświetleń)

Z tej opcji można już korzystać, zweryfikujemy i poprawimy informacje na naszej stronie - dziękujemy za zwrócenie uwagi Emotikon: Szczęśliwy

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
586
125
19-03-2018
Wiadomość 4 z 5 (1 899 wyświetleń)

Dziękuję za dobrą wiadomość.

Odpowiedz
0 Lajków
poktam
Doradca z ambicjami II
15
10
12-11-2023
Wiadomość 5 z 5 (1 881 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy