Odpowiedz

Karta przedpłacowa Maestro

Dlaczego nie ma możliwości udostępnienia karty żony w moim widoku po logowaniu? Mimo udostępnienia pełnomocnictwa do rachunku nie ma możliwości doładowania karty bezpośrednio z mojego loginu. Zróbcie poprawkę, bo człowiek się męczy przy doładowaniach.

Ernest
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
55
37
03-11-2015
Wiadomość 1 z 3 (6 475 wyświetleń)

Re.: Karta przedpłacowa Maestro

Ernest napisali:

Dlaczego nie ma możliwości udostępnienia karty żony w moim widoku po logowaniu? Mimo udostępnienia pełnomocnictwa do rachunku nie ma możliwości doładowania karty bezpośrednio z mojego loginu. Zróbcie poprawkę, bo człowiek się męczy przy doładowaniach.

Karta ta jest osobnym produktem, do którego nie da się ustalić pełnomocnictwa. Będzie ona zatem widoczna tylko w bankowości małżonki.

LeszekP
Były moderator
Były moderator icon
20
5
12-10-2015
Wiadomość 2 z 3 (6 410 wyświetleń)

Re.: Karta przedpłacowa Maestro

Więc w tym przypadku pozostaje doładowywać na podsatwie rachunku. Dziękuję. Wykorzystam kartę do końca jej trwania i wyrzucę, bo jak dla mnie zbędny produkt bez istotnych funkcjonalności.

Ernest
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
55
37
03-11-2015
Wiadomość 3 z 3 (5 842 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Dzień dobry, czy dalej, w marcu 2025 bank ING nie ma zamiaru wprowadzenia xiaomi pay?

19-03-2025
Re: Wyłączenie widoczności danych osobowych po wykonaniu przelewu

Odgrzebując temat - 15 marca tego roku, na stronach Komputer Świat pojawił się artykuł o tytule: "Pan Dariusz dostał pieniądze Blikiem od nieznajomego. Nie zwrócił ich [LIST DO REDAKCJI]". Traktuje on

...

19-03-2025
Re.: Zlecenie stałe - Przelew podatkowy

Ale jeśli Urzędy Skarbowe nie wymagają, aby przelew na mikrorachunki podatkowe był specjalnym przelewem podatkowym i może to być zwykły przelewem to chociaż nie powinna być blokowana możliwość ustanow...

19-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy