26-06-2021 00:51
26-06-2021 21:01
Do kont indywidualnych wydajemy tylko karty Visa i Mastercard. Przykro mi, ale nie mamy kart Maestro w naszej ofercie Niestety nie mamy wpływu na to, w jakich punktach karty Mastercard są akceptowane. Jeśli masz u nas konto w złotówkach i wydaną do niego kartę Visa, możesz podpiąć ją pod konto w euro. Zrobisz to w bankowości internetowej, klikając w kartę, a następnie „Podłącz konta walutowe”. Może ta karta, będzie dla Ciebie odpowiednim rozwiązaniem.
02-07-2021 16:15
Witam, a od kiedy do konta wydawana jest debetowa karta Mastercard? Z tego co pamiętam, Mastercard jest w formie przedpłaconej i mobilnej (dla tel. z androidem). Dziwi mnie fakt, że nie można zamówić debetowej karty Mastercard. Na siłę człowiek zmuszany jest do VISY. W mBank czy Santander, można samemu wybrać kartę jaką się chce. Fajnie by było, żeby chociaż karta debetowa Mastercard była dostępna w formie elektronicznej, którą dałoby się podpiąć pod Apple Pay, tak jak to zrobił mBank.
03-07-2021 17:01
@MreaperS tylko do konta walutowego w euro mamy możliwość wydania karty Mastercard w postaci fizycznej.
Przekazałam do odpowiedniego działu Twoje propozycje dotyczące kart do konta osobistego
21-07-2021 12:38
Nawet Visa z ING nie obsługuje wszystkich płatności a co dopiero maestro !!!!
mogli w jakiś sposób poinformować, niekiedy są komunikaty o ew. przerwach lub awariach
07-11-2024