14-09-2022 18:42
Dzień dobry.
Nie pamiętam, a nie mam możliwości tego teraz sprawdzić - czy dla karty limit transakcyjny i limit na wypłaty ustawiany jest niezależnie? Bo na płatności zagraniczne na pewno można ustawić osobno.
Chodzi mi o to, czy np. z limitem 500 zł na kartę jeśli zrobię zakupy za 300 zł to mogę skorzystać z CashBacka też na 300, czy mogę maksymalnie 200 (300 zakupy + 200 cashback = 500 limit dzienny).
15-09-2022 18:48
Do karty są osobne limity dla płatności kartą i osobny dla transakcji gotówkowych. Limit cashback wchodzi w limit transakcji gotówkowych.
Aktualnie możesz jednorazowo wypłacić nawet 1 000 zł dzięki usłudze cashback
Witam
zgodnie z moją interpretacją po konsultacji z ośrodkiem pomocy społecznej :
1: zwrot podatku (ulga na dzieci, nadpłacony podatek) jeżeli nie przekracza 5 krotności 823 zł to nie zalicza się do doc
Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. W tej sprawie umówi się z nimi na rozmowę. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i kontakt (na dole st
... 16-12-2025Możesz wpłacić pieniądze na konto narzeczone, aby spłacić kredyt. W sprawie kwestii skarbowych i US się nie wypowiemy. Musisz skonsultować to z nimi. Możesz też wpłacić pieniądze na konto techniczne i
... 15-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 3 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |