Odpowiedz

Aktywacja karty kredytowej.

Dzień dobry,
Dzisiaj zamówiłam kartę kredytową do swojego konta.
Jako, że karta jest potrzebna pilnie i może nie zdążyć fizycznie dojść, czy mogę ją aktywować przez moje ING i dodać do apple wallet, żeby jej używać?
Odpowiedz
0 Lajków
Perhasme
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
1
14-07-2020
Wiadomość 1 z 4 (3 810 wyświetleń)

Re: Aktywacja karty kredytowej.

Możesz aktywować kartę kredytową przed jej fizycznym otrzymaniem w bankowości internetowej. Następnie możesz ja dodać do Apple Wallet, i z niej korzystać 😊

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
DominikaW
Moderator
Moderator icon
252
47
11-02-2020
Wiadomość 2 z 4 (3 729 wyświetleń)

Dziękuję za odpowiedź, jednak nie wiem jak się do tego zabrać.
W moim ING mam tylko informację, że karta jest niekatywna i nie mam możliwości aktywacji jej, na czacie powiedziano mi, że załoga banku nie poda mi numerów niezbędnych do zapisania karty w Apple Pay, takich jak pełny numer i cvv, w związku z czym użyję jej dopiero, kiedy przyjdzie fizycznie.
Odpowiedz
0 Lajków
Perhasme
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
1
14-07-2020
Wiadomość 3 z 4 (3 672 wyświetleń)

Perhasme, przepraszam, jednak wcześniej udzieliliśmy błędnej informacji 😥

Dodanie karty do Apple Wallet zaraz po jej zamówieniu, jest możliwe tylko przy karcie Visa zbliżeniowa (karta debetowa do konta).

W przypadku karty kredytowej musisz zaczekać, aż karta fizycznie do Ciebie dotrze. Następnie powinieneś ją aktywować i dopiero wtedy, możesz ją dodać do Apple Pay.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
596
127
19-03-2018
Wiadomość 4 z 4 (3 626 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Rozpatrzenie wniosku

Tak - wspaniale. Należy nadmienić, że proces weryfikacji dokumentów nie jest realizowany do zakończenia w jednym kroku. Kiedy znajdujecie państwo brak - podajecie wymaganie i wniosek trafia na koniec

...

31-03-2025
Re.: Długi proces decyzyjności

Dziękuje za odpowiedź Pani Natalio.
Niestety ale nie widzę sensu dla mnie składania reklamacji bo nic to nie zmieni. Termin minął.
Jeżeli to ma przysporzyć państwu źródła do poprawy procesu - to ja podz

...

31-03-2025
Re.: Elewacja - kredyt hipoteczny

Prosimy w tej sprawie skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi. Przez naszą stronę możesz się umówić na spotkanie wideo z dowolnego miejsca. Skorzystać z naszej strony www.ing.pl/kontakt : Spot...

31-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy