26-10-2016 01:11
Witam wszystkich.
Kilka dni temu złożyłem wniosek o kartę kredytową, aktualnie oczekuję na dostarczenie "plastiku".
Ale ciekawi mnie jedna rzecz: co się stanie, jeśli aktywuję kartę, zanim do mnie przyjdzie? Jestem cierpliwy i wyczkam te kilka dni, ale ciekawi mnie właśnie ten fakt, co w takiej sytuacji. Można wtedy już normalnie np. dokonywac przelewów z niej?
27-10-2016 08:42
Jeśli aktywujesz kartę przed jej otrzymaniem będziesz miał możliwość wykonania przelewu z niej. Nie jest to jednak zgodne z regulacjami naszego banku. Ze wzgędu bezpieczeństwa powinieneś być w jej posiadaniu aby nie doszło do nieuprawnionej transakcji.
01-03-2017 16:49
kasa
Klucz: Yubico Security Key C NFC
Firmware: 5.8.0
Obsługiwane protokoły: FIDO2 oraz FIDO U2F
Certyfikacja: FIDO L2
Podczas dodawania klucza w Moim ING proces przechodzi etap „Parowanie klucza”, ale po nim
W sprawie kolejności prezentacji celów - powinna być zawsze jednakowa, na podstawie daty ich stworzenia. Jeśli u Ciebie za każdym razem ta kolejność jest inna, prosimy napisz do nas na czacie w Moim I
... 23-09-2026Gustaw w najnowszej wersji aplikacji dodaliśmy poprawki dotyczące procesu zakładania konta z potwierdzeniem na selfie. Przepraszamy za utrudnienia.
21-09-2026