03-12-2020 20:26
Drodzy administratorzy zgodnie z instrukcją kliknąłem w wiadomości i chciałem opisać państwu reklamację niestety nawet to nie jest możliwe , proszę o pilną informację w jaki sposób z wami się skontaktować oraz w jaki sposób jest możliwe zgratyfikowania potencjalnych strat. Infolinie nie działały zgłoszenia nie działały , wiadomości do was nie działają . Czy ktoś u was w ogóle pracuje? Jak zgłosić reklamacjęproszę o wytłumaczenie krok po kroku, ponieważ formularz ze strony banku przenosi do bankowości internetowej a tam już po wybraniu wiadomosci w profilu niestety nie mozna opisać wam problemu bo po prostu usunęliście mimikę wpisową.
04-12-2020 20:38
@Przemo81 Przykro nam, że nie mogłeś przesłać do nas zgłoszenia. Jaki dokładnie błąd pojawił Ci się podczas wysyłania reklamacji? Niestety nie mamy jeszcze informacji o tym, w jaki sposób ewentualne straty będą zwracane. Na takie pytanie na pewno odpowiedzą specjaliści od rozpatrywania reklamacji. Ścieżki do przesłania zgłoszenia znajdziesz na naszej stronie w komunikacji o Maklerze: https://www.ing.pl/aktualnosci?news_id=1104777-problemy-z-dzialaniem-maklera-informacje-dla-klientow... Po kliknięciu w baner> zaloguj się do konta> wpisz treść wiadomość i użyj przycisku Wyślij. Możesz również dodać załącznik przed wysłaniem wiadomości. Wysyłanie wiadomości działa prawidłowo - sprawdzone.
05-12-2020 18:20
05-12-2020 18:25
Wyślij proszę do nas reklamację za pośrednictwem formularza na stronie. Do każdego zgłoszenia odniesiemy się indywidualnie. Postaramy się, aby usługa Makler była dostępna najszybciej jak to będzie możliwe
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
2 | |
2 | |
2 | |
1 | |
1 |