Odpowiedz

Investo - kilka portfeli

Dzień dobry,

czy istnieje możliwość posiadania jednocześnie więcej niż jednego portfela Investo?

Np. zainwestowanie kwoty X w portfel 70/30 i kwoty Y w portfel 50/50. Nie widzę nigdzie takiej opcji - mam tylko jeden wybrany/rekomendowany portfel i nie mogę dodać kolejnego. 

Investo wydaje się całkiem praktycznym rozwiązaniem przy inwestowaniu w fundusze - ale opcja stworzenia kilku portfeli byłaby bardzo potrzebna jeśli ktoś sam chce sobie zdywersyfikować inwestycję (a nie polegać tylko na rekomendacji z ankiety).

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
tkk
tkk
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
7
0
04-01-2019
Wiadomość 1 z 2 (3 414 wyświetleń)

Re: Investo - kilka portfeli

@tkk możesz posiadać tylko jeden portfel Investo. Wskazujemy odpowiedni rodzaj dla Ciebie po uzupełnieniu ankiety. Dziękujemy za Twoje uwagi Emotikon: Szczęśliwy

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
788
172
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (3 386 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rangi w społeczności

Dzień dobry, jestem tutaj nowa Emotikon: Szczęśliwy i nieco pogubiona Emotikon: Mrugający Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,

...

18-11-2024
Re.: ING Księgowość - Działalność nierejestrowana

Obecnie usługi ING Księgowość dedykowane są wyłącznie dla działalności rejestrowanych, jednak analizujemy taką możliwość.

18-11-2024
Re.: Pula kodów De'Longhi

Na ten moment pula kodów do De'Longhi została wyczerpana. Zachęcamy do obserwowania naszej strony.

18-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy