Jak inwestować

Odpowiedz

Investo - kilka portfeli

Dzień dobry,

czy istnieje możliwość posiadania jednocześnie więcej niż jednego portfela Investo?

Np. zainwestowanie kwoty X w portfel 70/30 i kwoty Y w portfel 50/50. Nie widzę nigdzie takiej opcji - mam tylko jeden wybrany/rekomendowany portfel i nie mogę dodać kolejnego. 

Investo wydaje się całkiem praktycznym rozwiązaniem przy inwestowaniu w fundusze - ale opcja stworzenia kilku portfeli byłaby bardzo potrzebna jeśli ktoś sam chce sobie zdywersyfikować inwestycję (a nie polegać tylko na rekomendacji z ankiety).

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
tkk
tkk
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
9
0
04-01-2019
Wiadomość 1 z 2 (4 336 wyświetleń)

Re: Investo - kilka portfeli

@tkk możesz posiadać tylko jeden portfel Investo. Wskazujemy odpowiedni rodzaj dla Ciebie po uzupełnieniu ankiety. Dziękujemy za Twoje uwagi Emotikon: Szczęśliwy

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
808
176
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (4 308 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Naszą aplikację możesz zainstalować jedynie z autoryzowanego sklepu Google Play lub AppStore. Na ten moment nie planujemy zmian w tym temacie. 

12-03-2026
FWK a refinansowanie

Korzystam z FWK w innym banku. Czy mogę przenieść kredyt do ING?

12-03-2026
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

12-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy