14-12-2020 12:21
Dzień dobry,
czy istnieje możliwość posiadania jednocześnie więcej niż jednego portfela Investo?
Np. zainwestowanie kwoty X w portfel 70/30 i kwoty Y w portfel 50/50. Nie widzę nigdzie takiej opcji - mam tylko jeden wybrany/rekomendowany portfel i nie mogę dodać kolejnego.
Investo wydaje się całkiem praktycznym rozwiązaniem przy inwestowaniu w fundusze - ale opcja stworzenia kilku portfeli byłaby bardzo potrzebna jeśli ktoś sam chce sobie zdywersyfikować inwestycję (a nie polegać tylko na rekomendacji z ankiety).
Pozdrawiam
15-12-2020 12:36
@tkk możesz posiadać tylko jeden portfel Investo. Wskazujemy odpowiedni rodzaj dla Ciebie po uzupełnieniu ankiety. Dziękujemy za Twoje uwagi
Jakiś czas temu zmieniłem telefon na Huawei. Okazało się, że nie mogę aktywować płatności telefonem . z czego wcześniej korzystałem bez problemu na telefonie Honor i Oppo. Po wielu próbach udałem się
... 16-02-2025ING jako bank chwalę, za komunikację, relatywnie dobry UI,
ale z minusów to zazwyczaj ostrzegam przed tym maskowanie.
Rozumiem, że dla większości ludzi to jest dobry dodatkowy mechanizm bezpieczeństwa
... 16-02-2025Witam, Wczoraj dodałem nowy telefon do aplikacji Moje ING, otrzymałem SMS-a, że ze względów bezpieczeństwa moje bankowość internetowa została zablokowana. Próbowałem ją odblokować, ale pojawiał się bł
... 14-02-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
2 | |
2 | |
1 | |
1 |