23-04-2017 09:45
Jeden z funduszy ING mam ustawiony na regularne zasilanie z konta Direct. Wczoraj miała być po raz 1-szy pobrana kwota na jego comiesięczne zasilenie. Kwota ta nie została pobrana, nie wiem dlaczego. W podglądzie zaplanowanych operacji są ujęte kolejne miesiące i kwoty, ale przy kwietniu jest kwota 0zł. Na koncie była wymagana kwota.
23-04-2017 18:26
@justysia Przez Społeczność nie mogę sprawdzić Twojej sytuacji. Proszę, napisz do nas przez swoją usługę Moje ING zakładka Wiadomości. Sprawdzimy co się stało.
23-04-2017 21:18
Chyba sprawa już się wyjaśniła. Jak pobranie wypada w dzień wolny to jest realizowane w najbliższy dzień roboczy. Jutro się okaże.
24-04-2017 22:31
Jest dokładnie tak jak napisałaś. W weekendy i święta dyspozycje związane z funduszami inwestycyjnymi nie są realizowane. Jeżeli była to niedziela to realizacja nastąpi w poniedziałek, czyli najbliższy dzień roboczy.
25-04-2017 07:06
Dzień dobry,
proszę, sprawdź czy w ustawieniach programu antywirusowego nie masz wprowadzonych ograniczeń dla naszej strony logowania. Proszę, spróbuj też skorzystać z innej przeglądarki lub innego urz
Dziękuję za zainteresowanie naszą propozycją. Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku.
Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zal
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
2 | |
2 | |
1 | |
1 | |
1 |