Jak inwestować

Odpowiedz

Fundusz ING - nie został automatycznie zasilony.

Jeden z funduszy ING mam ustawiony na regularne zasilanie z konta Direct. Wczoraj miała być po raz 1-szy pobrana kwota  na jego comiesięczne zasilenie. Kwota ta nie została pobrana, nie wiem dlaczego. W podglądzie zaplanowanych operacji są ujęte kolejne miesiące i kwoty, ale przy kwietniu jest kwota 0zł. Na koncie była wymagana kwota.

Odpowiedz
0 Lajków
justysia
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
7
3
29-11-2015
Wiadomość 1 z 5 (10 098 wyświetleń)

Re.: Fundusz ING - nie został automatycznie zasilony.

@justysia Przez Społeczność nie mogę sprawdzić Twojej sytuacji. Proszę, napisz do nas przez swoją usługę Moje ING zakładka Wiadomości. Sprawdzimy co się stało.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
653
122
04-09-2015
Wiadomość 2 z 5 (10 072 wyświetleń)

Chyba sprawa już się wyjaśniła. Jak pobranie wypada w dzień wolny to jest realizowane w najbliższy dzień roboczy. Jutro się okaże.

Odpowiedz
0 Lajków
justysia
Doradca z ambicjami I
7
3
29-11-2015
Wiadomość 3 z 5 (10 052 wyświetleń)

Jest dokładnie tak jak napisałaś. W weekendy i święta dyspozycje związane z funduszami inwestycyjnymi nie są realizowane. Jeżeli była to niedziela to realizacja nastąpi w poniedziałek, czyli najbliższy dzień roboczy.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
229
12-10-2015
Wiadomość 4 z 5 (10 009 wyświetleń)

W poniedziałek fundusz został zasilony. Jest OK.
Odpowiedz
0 Lajków
justysia
Doradca z ambicjami I
7
3
29-11-2015
Wiadomość 5 z 5 (9 969 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kategorie wydatków dla kont firmowych

Witam,

dla kont osobistych istnieje możliwość kategoryzowania wydatków (edukacja, zdrowie, samochód, itp), natomiast nie ma czegoś takiego dla kont firmowych. Jedyne co jest to "wpływ", "wydatek" i "n

...

18-02-2025
Re.: Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Żeby kredyt skrócił się o jedną ratę, to musisz tę ratę nadpłacić, czyli nadpłata musi wynosić tyle, ile wynosi część kapitałowa Twojej raty, albo nawet trochę więcej.

17-02-2025
Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Witam. W lutym zapłaciłem pierwszą ratę. Chciał bym nadpłacać kredyt co miesiąc po 1000 zł i zmniejszać lata do spłaty . Ratę mam 1360 zł. Na próbę nadpłat nadpłaciłem 100 zł. W aplikacji wybrałem opc...

17-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy