17-01-2018 17:45
Posiadam już rachunek osobisty w ING i zastanawiam się nad otwarciem konta maklerskiego. Chciałbym się dowiedzieć, czy oprócz założenia konta przez internet będzie potrzebna wizyta w oddziale w celu podpisania jakichś dokumentów? Czy przez internet da się dopełnić wszystkich formalności?
17-01-2018 18:26
Jeśli masz dostęp do bankowości internetowej Moje ING, to konto maklerskie założysz w kilka minut. NIe jest wymagana wizyta w oddziale, ani żadne dodatkowe dokumenty.
Wejdź do Mojego ING -> Oferta -> Inwestycje -> Konto Maklerskie
Zadamy Ci kilka pytań i konto będzie aktywne od razu. Czasem trzeba odczekać do 15 minut. W Moim ING pojawi się dodatkowa pozycja Konto Maklerskie i zakładka u góry "Makler".
18-01-2018 19:37 | Edytowano: 18-01-2018 19:50
Podczas otwierania konta maklerskiego zostałem poproszony o podpisanie nowej umowy ramowej, która unieważnia poprzednią. Rozumiem, że nie wpłynie to na funkcjonowanie pozostałej części serwisu i nie unieważnia innych usług, jakie już posiadam?
18-01-2018 21:35
Nie zmieni to sposobu korzystania z Mojego ING. Pewnie zawierałeś poprzednią umowę już jakiś czas temu.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025