17-01-2018 17:45
Posiadam już rachunek osobisty w ING i zastanawiam się nad otwarciem konta maklerskiego. Chciałbym się dowiedzieć, czy oprócz założenia konta przez internet będzie potrzebna wizyta w oddziale w celu podpisania jakichś dokumentów? Czy przez internet da się dopełnić wszystkich formalności?
17-01-2018 18:26
Jeśli masz dostęp do bankowości internetowej Moje ING, to konto maklerskie założysz w kilka minut. NIe jest wymagana wizyta w oddziale, ani żadne dodatkowe dokumenty.
Wejdź do Mojego ING -> Oferta -> Inwestycje -> Konto Maklerskie
Zadamy Ci kilka pytań i konto będzie aktywne od razu. Czasem trzeba odczekać do 15 minut. W Moim ING pojawi się dodatkowa pozycja Konto Maklerskie i zakładka u góry "Makler".
18-01-2018 19:37 | Edytowano: 18-01-2018 19:50
Podczas otwierania konta maklerskiego zostałem poproszony o podpisanie nowej umowy ramowej, która unieważnia poprzednią. Rozumiem, że nie wpłynie to na funkcjonowanie pozostałej części serwisu i nie unieważnia innych usług, jakie już posiadam?
18-01-2018 21:35
Nie zmieni to sposobu korzystania z Mojego ING. Pewnie zawierałeś poprzednią umowę już jakiś czas temu.
U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem w aplikacji
04-11-2024Nie, nie mam na myśli Keepassa. Korzystam z MacOS, ten ma wbudowany menadżer haseł Keychain/Passwords.
Przeczytałem twoją odpowiedź i szczerze mówiąc, przez to że zahaczyłeś o tak wiele wątków niezwiąz
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
2 | |
2 | |
2 | |
1 | |
1 |