07-03-2017 19:02
Gdzieś pochwaliłem wyszukiwarkę w nowym ing. Cofam to.
Nigdy, w żadnej bankowości internetowej, nie straciłem tyle czasu na wyszukanie i zapisanie do pdf grupy przelewów:
1. ing nie wyszukuje po numerze kont ZUS.
2. ing nie wyszukuje po opisie przelewów do zus (np. FGŚP)
3. ing nie umożliwia wyszukiwania z operatorami logicznymi (AND, +)
4. ing nie zapisuje poprawnie do pdf wyszukanych przelewów (np. w pdf lub csv są tylko niektóre ze znalezionych)
5. ing nie drukuje poprawnie widoku wyszukiwania. Np. CTRL+P nie wydrukuje widocznej na ekranie sumy wyszukanych przelewów
6. stary system ing nie wyszukuje wszystkich operacji w danym roku. Trzeba szukać na kilka razy zawężając okres.
I tak dalej.
10-03-2017 14:30 | Edytowano: 10-03-2017 15:07
Dziękujemy za Twoje uwagi. Proszę, prześlij te informacje wraz z przykładami danych sytuacji przez usługę Moje ING zakładka Wiadomości. Sprawdzimy to.
Na tę chwilę:
Ad. 1 Na historii transakcji po podaniu części bądź całości rachunku następuje wyświetlenie odpowiednich rekordów. Jeżeli tak nie jest, prześlij nam przykład. Najlepiej ze screenami.
Ad. 2 Możesz wyszukać transakcje po np. ZUS, bądź innych danych zawartych w przelewie. Prześlij nam swój przykład ze screenem.
Ad. 3 Działanie wyszukiwarki jest zgode z naszym ustaleniami.
Ad. 4 i 6 Prześlij nam przykłady.
Ad. 5 Zalecamy pobranie listy transakcji, którą później możesz wydrukować.
13-03-2017 07:38
Juz otrzymałem informację, że "wyszukiwarka działała poprawnie". Oczywiście problem leży po stronei uzytkowaniak tego wspaniałego systemu.
Ad. 1 by wyszukac po numerze rachunku nie wystarczy go skopiować z historii przelewów. Należy jeszcze pousuwać wszystkie spacje.
Ad. 2 niestety nie. Jak pisałem np. próba wyszukania FGŚP nie zwraca wyników
Ad. 3 nie wątpię.
Ad. 4 prześlę.
Ad. 5 jak pisałem w liście transakcji pdf brak wyników podczas gdy na ekranie je wyświetla. Wasz system nie wspiera drukowania z przegladarki i czasem nie potrafi zapisać wyników wyszukiwania do pdf.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
24 | |
13 | |
13 | |
7 | |
6 |