Odpowiedz

przewalutowanie - kurs negocjowany

Witam, 
w starej wersji bankowości internetowej miałem taka opcje, że w zakładce przelewy wlasne miałem kolejną zakładke gdzie mogłem przelewac z swojego konta w euro na konto w zl kwote po kursie negocjowanym w wybranych godz i powyzej 250 euro, niestety nie umiem znalec tej opcji w nowej wersji bankowości, czy ktos wie czy znajduje sie jeszcze ta opcja ?

Odpowiedz
0 Lajków
Sylwek930
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
13-04-2016
Wiadomość 1 z 6 (9 747 wyświetleń)

Re.: przewalutowanie - kurs negocjowany

Nie udostępniliśmy jeszcze funkcji przewalutowania z kursem negocjowanym w nowej wersji bankowości internetowej. Dodamy ją wraz z kolejnymi aktualizacjami. 

---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MarcinB
Były moderator
Były moderator icon
445
144
04-09-2015
Wiadomość 2 z 6 (9 707 wyświetleń)

Witam,

Rozumiem, że 11 miesięcy od odpowiedzi "dodamy ją wraz z kolejnymi aktualizacjami" to zbyt krótki czas dla ING, i w nowym systemie tej funkcjonalności nadal brak?

Może coś przeoczyłem - proszę o instrukcję jak skorzystać z "kursu negocjowanego" w nowym systemie.

Rozumiem, że w trosce o zyski banku ING wolałby abyśmy używali kursów z tabel kursowych (stąd brak negocjowanego i brak kantoru internetowego ING)?

Czy stara wersja będzie dostępna dopóki tytułowa funkcja nie zostanie zaimplementowana w "Moje bąbelki" (ups, "Moje ING" oczywiście)?

Odpowiedz
0 Lajków
Zolty
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
29-03-2017
Wiadomość 3 z 6 (8 392 wyświetleń)

Cały czas rozwijamy Moje ING i wprowadzamy pozostałe fukcje. Obecnie możesz korzystać z negocjacji kursu w poprzedniej wersji.  Poprzednią wersję wyłączymy dopiero, gdy będziemy mieli pewność, że w nowej są wszystkie fukncje.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaS
Były moderator
Były moderator icon
408
112
12-10-2015
Wiadomość 4 z 6 (8 355 wyświetleń)

Stary system został wyłączony, a kursu negocjowanego jak nie było tak nie ma. ... i tyle są warte słowa pracownika Banku, a w placówkach wyklejone hasła "uczciwość"... . 

Jeśli sądzicie że Kantor ING jest dostępny dla konta firmowego to uprzejmie informuję, że nie - nie jest dostępny.

Informacja pod linkiem  https://www.ingbank.pl/male-firmy/konta-firmowe/walutowe (przynajmniej w wersji z 03.07.2018) jest nieprawdziwa, nie otrzymujemy z kontem usługi Kantor ING. 

To, że klienci maja podpisane aneksy do umów dla kursu negocjowanego banku nie rusza - żadnej informacji o wypowiedzeniu umowy, planowanym wyłączeniu usługi, nic. Moim zdaniem usługa jest nierentowna z punktu widzenia banku i po prostu zostanie wycofana - jeśli ponad rok nie udało jej się implementować dla kont firmowych.

Odpowiedz
0 Lajków
IP123
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
04-07-2018
Wiadomość 5 z 6 (6 439 wyświetleń)

Re: przewalutowanie - kurs negocjowany

IP123 Kantor w Moim ING udostępniamy na ten moment dla jednoosobowych działalności gospodarczych. Planujemy jego wdrożenie dla spółek z jednoosobową reprezentacją w innym terminie. Przepraszam, jeśli uzyskałeś błędną informację podczas wizyty w placówce. 
Po wyłączeniu ING BankOnLine wymianę waluty w ramach autodealingu prowadzimy tylko w oddziałach banku.  

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1095
218
07-06-2017
Wiadomość 6 z 6 (6 380 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy