20-04-2017 19:55
Witam Wszystkich,
mam zaplanowane kwoty co miesiąc na fundusz inwestycyjny, ale chciałabym zmienić date tych transakcji,
czy jest taka mozliwość? a jesli tak to w jaki sposób? Bo nie umiem sobie z tym poradzić. Chodzi o to by nie było blokady w tym samym dniu, kiedy są pobierane wszelkie ważniejsze opłaty itp. Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, zaplanowanie było dokonane w oddziale banku, sama tego nie ustawiałam, to nie wiem czy mogę sama zmienić. Z góry dziękuję za info, pozdrawiam.
21-04-2017 19:44
@franczeska2 Jeżeli masz ustawione regularne inwestowanie i chcesz je zmienić, to na początku musisz usunąć obecną dyspozycję. W usłudze Moje ING wybierz Usługi i narzędzia -> Zarządzaj płatnościami -> Regularne inwestowanie -> Zarządzaj -> Usuń.
Nową dyspozycję ustawisz przez Usługi i narzędzia -> Zarządzaj płatnościami -> Regularne inwestowanie -> Zaplanuj -> Regularne inwestowanie.
21-04-2017 20:35
Dziękuję za pomoc, to działa!
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
11 | |
9 | |
6 | |
4 | |
4 |