Odpowiedz

Zmiana daty zaplanowanych

Witam Wszystkich,

mam zaplanowane kwoty co miesiąc na  fundusz inwestycyjny, ale chciałabym zmienić date tych transakcji,

czy jest taka mozliwość? a jesli tak to w jaki sposób? Bo nie umiem sobie z tym poradzić. Chodzi o to by nie było blokady  w tym samym dniu, kiedy są pobierane wszelkie ważniejsze opłaty itp. Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, zaplanowanie było dokonane w oddziale banku, sama tego nie ustawiałam, to nie wiem czy mogę sama zmienić. Z góry dziękuję za info, pozdrawiam.

Odpowiedz
0 Lajków
franczeska2
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
17
2
25-02-2016
Wiadomość 1 z 3 (4 973 wyświetleń)

Re.: Zmiana daty zaplanowanych

@franczeska2 Jeżeli masz ustawione regularne inwestowanie i chcesz je zmienić, to na początku musisz usunąć obecną dyspozycję. W usłudze Moje ING wybierz Usługi i narzędzia -> Zarządzaj płatnościami -> Regularne inwestowanie -> Zarządzaj -> Usuń.

Nową dyspozycję ustawisz przez Usługi i narzędzia -> Zarządzaj płatnościami -> Regularne inwestowanie -> Zaplanuj -> Regularne inwestowanie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MonikaC
Moderator
Moderator icon
647
122
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (4 927 wyświetleń)

Re.: Zmiana daty zaplanowanych

Dziękuję za pomoc, to  działa! Emotikon: Szczęśliwy

Odpowiedz
0 Lajków
franczeska2
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
17
2
25-02-2016
Wiadomość 3 z 3 (4 916 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

@DominikaW:

Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne. 

To chyba będz

...

18-11-2024
Rangi w społeczności

Dzień dobry, jestem tutaj nowa Emotikon: Szczęśliwy i nieco pogubiona Emotikon: Mrugający Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,

...

18-11-2024
Re.: ING Księgowość - Działalność nierejestrowana

Obecnie usługi ING Księgowość dedykowane są wyłącznie dla działalności rejestrowanych, jednak analizujemy taką możliwość.

18-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy