Bankowość internetowa

Odpowiedz

Zakończyliśmy stałe zlecenie - błędna informacja

Miałem w bankowości internetowej stałe zlecenie na spłacanie 10 rat. Ale jako że spłaciłem 2 ostatnie razem - zlecenie usunąłem. I dzisiaj - miesiąc później - dostaję powiadomienie że 'Dzisiaj zakończyliśmy stałe zlecenie'. Jest to o tyle mylące że sugeruje, że przelew poszedł też dzisiaj i generuje niepotrzebne emocje.

Odpowiedz
0 Lajków
R0b3r7
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
8
2
27-11-2021
Wiadomość 1 z 3 (4 680 wyświetleń)

Re.: Zakończyliśmy stałe zlecenie - błędna informacja

Do tego chciałbym dodać, że przy niewykonaniu stałego zlecenia jedyne, co otrzymujemy, to wiadomość i powiadomienie o niepowodzeniu płatności, ale żeby wykonać ją ręcznie trzeba już wszystkie elementy przelewu wypełnić samodzielnie - nie ma przycisku "wyślij przelew ponownie".
Czy można coś z tym zrobić?
Odpowiedz
0 Lajków
Cantrol
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
2
17-01-2024
Wiadomość 2 z 3 (4 672 wyświetleń)

Re: Re.: Zakończyliśmy stałe zlecenie - błędna informacja

Dziękujemy za wszystkie sugestie i opinie, przekazaliśmy je do odpowiedniego działu.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
337
65
04-09-2015
Wiadomość 3 z 3 (4 627 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Karta debetowa do wyboru VISA/MC

Millennium nie daje wyboru. Tylko MC.

12-10-2024
Re: Re.: Nowy wygląd Mojego ING

Czy to celowe działanie, czy przejaw lekceważącego podejścia do klienta, trudno powiedzieć, ale na pewno nie jest to działanie godne instytucji zaufania publicznego.

Nie wydaje mi się, żeby to było cel

...

12-10-2024
Re.: Brak wibracji przy płatności telefonem

W tej sytuacji proszę, napisz do nas na czacie w Moim ING lub zgłoś nam sprawę przez infolinię pod numerem 32 357 00 69. Sprawdzimy tę sytuację w naszym systemie. 

12-10-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy